måndag 15 november 2010

13-14 nov Tjejhelg!


Dagen som planerades för ett antal månader sedan var äntligen här och sju förväntansfulla tjejer drog till Strömstad Spa för ett dygn med bubbel (både av sorten man badar i och som man skålar i), efterlängtad uppdatering av varandras liv, mat, dryck, och skratt. Vi började med lunch på en italienare i Strömstad och shoppade loss lite på Strömstads gator innan det var dags att checka in. Efter att ha gjort oss hemmastadda på rummen så drog vi på oss morgonrock och tofflor och hasade ner till spaat. När diverse inpackningar och massagesektioner var avslutade så återvände vi till rummen för snacks och dryck på rummen, och efter fix och trix med kläder och smink så landade vi i restaurangen och käkade en riktigt god middag.
Det var underbart att ta sig små moments och bara låta det sjunka in att här satt vi sju som känt varandra i allt från 25 till 15 år och pratade minnen och framtidsdrömmar, alla med olika mål och syn på livet. Sisterhood - det är inspirerande och givande det!

Efter ofattbara 8 timmars oavbruten sömn var det dags för frukost, spa och brunch innan vi begav oss hemåt med löftet om att starta en förening vars mål är att årligen få oss ut på resor tillsammans för att se till att vänskapen håller i lika många år till och lite där till.











Inga kommentarer: