fredag 29 april 2011

28 april - Gourmetkväll på Liseberg

Jisses, vilken lyxig kväll vi bjöds på! En upplevelse av Lisebergs Wärdshus i all sin glans.
Bubbel på den soliga verandan innan maten, och sedan, en kulinarisk resa genom sex rätter - alla himmelskt goda. Utvalda viner till varje rätt bidrog med"det lilla extra" och satte guldkant på kvällen.
Tack fina Nöjesbokare för att ni uppfyllt säljmålen och "kammade hem" det här priset.

Vänner där ute, om ni vill komma ut på en romantiskt date på tu man hand, eller lyxa till det med kompisgänget - ätt middag på Wärdshuset. Gör det. Upplev mat i samma klass som på Fond, Sjömagasinet, Swea, Thörnströms, ja you name it. En riktig finkrog med andra ord.

(Vi syns i vassen)


Bubbel på verandan

Många glas och bestick, bådar gott...

Ny tappning av brödkorg - egen brödtallrik

Pilgrimsmussla, sparris, och skaldjursskum

Vänern 2011 - löjrom, blomkålsglass, krutonger, syltad rödlök

Variation på kalv - långkokt högrev, wallenbergare, filé, Anja potatis, vinkokt svartrot

Pre dessert - 70% Manjari choklad, havtornsgele, nougatin

Polkablomster - Polkaparfait, lakris, jordgubb

Petit Four - åkerbärskola, hallonbakelse, hjortontryffel, blåbärsmacaron



Inga kommentarer: